Angajari SNC

    Stimati locuitori,

Santierul Naval Constanta, unul dintre cele mai mari santiere de constructii, reparatii si conversii nave din Europa cauta forta de munca.

In acest sens, conducerea SNC in colaborare cu Primaria Costinesti organizeaza in data de 27.04.2021, in sala de sport din incinta scolii Mihai Eminescu, o caravana in vederea recrutarii de  forta de munca.

Astfel, SNC cauta:  lacatus constructii metalice si navale, tubulator naval, mecanic, electrician, sudor, sablator, vopsitor, strungar.

De asemenea, SNC cauta si personal dornic sa se califice prin programele de instruire efectuate la nivelul societatii.

SNC ofera un pachet salarial atractiv corespunzator nivelului de pregatire, cursuri de calificare si perfectionare gratuite, tichete de masa, plata orelor suplimentare cu spor de 100%, cazare daca este nevoie, transport la si de la locul de munca.

Caravana va fi condusa de unul din directorii executivi ai SNC care va putea sa semneze pe loc contractele individuale de munca.

Asadar, toti cei care sunt interesati in gasirea unui loc de munca sunt asteptati MARTI, 27.04.2021, in intervalul orar 10.00 – 17.00, in incinta scolii Mihai Eminescu,  respectiv sala de sport.

Avand in vedere starea de alerta generata de virusul Covid19 , aveti obigatia sa respectati masurile de siguranta impuse.